Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ella Wong

Τηλεφωνικό νούμερο : (86)13723726306

WhatsApp : +8613723726306

Free call
Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited

Co. υλικού συσκευασίας Zhongxiang Dongguan, που περιορίζεται

 

Ο πελάτης ικανοποιεί είναι ο αιώνιος ακολουθεί της εταιρίας

 • Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
 • Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
 • Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
 • Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας
Μάρκες: DGZX Αριθμός Υπαλλήλων:
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Co. υλικών συσκευασίας Zhongxiang Dongguan, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2005, το οποίο είναι μια από τις πρώτες επιχειρήσεις τεχνολογίας που εστιάζουν στην αντι-πλαστογράφηση των σφραγίδων ασφάλειας σφραγίδων, των τσαντών ασφάλειας και άλλων ειδικών υλικών εκτύπωσης και της τελειωμένης επιστήμης υψηλής τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή, η καθορισμένη παραγωγή επιχείρησης και εμπορική η ολοκλήρωση, η επαγγελματική ομάδα εξοπλισμού και ανάπτυξης τεχνολογίας και προσπαθούν να κάνουν την πρόοδο την αρμόδια νέα ομάδα πωλήσεων, που εργάζεται μαζί για να βελτιώσουν περαιτέρω την τεχνολογία σφραγίδων ασφάλειας, να προσπαθήσει να βρούν τις λύσεις των απαιτήσεων ασφάλειας κάθε πελάτη, προκειμένου να επιτευχθεί ο τελευταίος σκοπός το εμπορικό σήμα και τα συμφέροντα του πελάτη.
Η σύγχρονη τεχνολογία αντι-πλαστογράφησης έχει παίξει σε ολόκληρες τις κοινωνικοοικονομικές δραστηριότητες σε έναν όλο και περισσότερο σημαντικό ρόλο, βελτιώνει την τυποποίηση, η ειδίκευση και το επίπεδο προϊόντων ασφαλείας πληροφοριών έχουν γίνει οι επείγουσες ανάγκες της πλειοψηφίας των επιχειρήσεων, αλλά και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα πυρήνων και το γενικό λειτουργικό αποτελεσματικό τρόπο αποδοτικότητάς τους. Η ανοικτή πηγή παραμονής Cheung που τυπώθηκε δεσμευμένη στην ασφάλεια, ασφάλεια τύπων σφραγίδων πλαστογραφήσεων, αντι-που πλαστογραφεί την ασφάλεια σφράγισε τις τσάντες, αίσθηση της ασφάλειας νερού, που τεμαχίζει την ασφάλεια, την ψηφιακή ασφάλεια και το αντιαπομιμητικό λέιζερ ολογραφικές. Έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στην ΤΠ, την ηλεκτρονική, τις ηλεκτρικές συσκευές, τα τρόφιμα, ιατρικός, χημικός, τις διοικητικές μέριμνες, τις καταθέτοντας σε τράπεζα κυβερνητικών υπηρεσίες οργάνων καθώς επίσης και.


Η επιχείρησή μας εισήγαγε μια νέα μηχανή επιστρώματος που είναι η νεώτερη στην περιοχή εκτύπωσης. Κερδίζει πολύ κόστος για μας και άφησε το εργοστάσιό μας να είναι ανταγωνιστικότερο και αποδοτικό. Καλωσορίστε για να μας στείλετε την έρευνά σας!

Ιστορία

DGZX είναι από μια μικρή εμπορική επιχείρηση που αρχίζει από τις πωλήσεις μόνο μια στην αρχή. Επιμένουμε να σιγουρευτούμε την καλή ποιότητα και την υπηρεσία στους πελάτες μας, έτσι έχουμε τους παλαιούς πελάτες 90% περισσότερο από 8 έτη.

Τώρα έχουμε ένα εργοστάσιο που εντοπίζουν στην πόλη Dongguan της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ, μετρητής suare του 2000. Εισαγάγαμε τη νέα και μηχανή προόδου για να παραγάγουμε τα εμφανή υλικά και ψηφιακά προϊόντα πλαστογραφήσεών μας.

Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε το καλύτερό μας και προϊόντα στο μέλλον. Ελπίδα θα μπορούσαμε να σας υποστηρίξουμε.

Υπηρεσία

Όραμα: Για να είναι η πιό καινοτόμος επιχείρηση και ο προτιμημένος προμηθευτής των εμφανών σφραγίδων πλαστογραφήσεων παγκοσμίως.

Αξία: Παρέχετε στους πελάτες μας τις πρακτικές και έξυπνες λύσεις απόδειξης πλαστογραφήσεων που τους βοηθούν να πετύχουν.

Πνεύμα καινοτομίας: Με τις νέες τεχνολογίες, τις νέες ιδέες, και τις νέες ευκαιρίες. DGZX αγκαλιάζει τις ευκαιρίες της ζωής στο 21$ο αιώνα.

Υπηρεσία: Επαγγελματική υπηρεσία, πελάτες υψηλότεροι.

Επιχειρηματικό πνεύμα: Τιμιότητα, ειδικότητα, καινοτομία, αποδοτικότητα.

 • Από παλιά καθιερωμένοι και πεπειραμένοι εμφανείς υλικοί κατασκευαστές πλαστογραφήσεων που παρέχουν τις λύσεις που προσφέρουν την αξιοπιστία και τη διάρκεια
 • Ανάπτυξη της συνειδητοποίησης εμπορικών σημάτων μέσω μιας επαγγελματικής και μοντέρνης σειράς προϊόντων
 • Προηγμένες ικανότητες κατασκευής και εκτύπωσης να παραδοθεί υψηλός - ποιοτικά διακριτικά σε ανταγωνιστικές τιμές
 • Μια εκτενής σειρά των εξαρτημάτων και των συγκρατητήρων, που προσθέτει την αξία στα εμπορικά σήματά σας
 • Αφιερωμένες ομάδες εξυπηρέτησης πελατών που συνεργάζονται με σας για να δημιουργήσουν τα μοναδικά σχέδια που θα προσθέσουν την αξία στην εικόνα επιχείρησής σαςΚίνα Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0
Η ομάδα μας

Υπερπόντιες πωλήσεις: 4 άτομα

Πωλήσεις ηπειρωτικών χωρών: 6 άτομα

Ομάδα τεχνικών: 4 άτομα

Υπάλληλος: 16 άτομα

Γραμματέας: 3 άτομα

 

Οι όροι μας πρέπει να κάνουν το καλύτερο για το πρόγραμμά σας!

 

Ella Wong 

Διευθυντής Gerneral

Skype: sunshinella86

Whatsapp: +86 13723726306

Κίνα Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 • Mr.Yong

  Mr.Yong
 • Danilo

  Danilo
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας